Reviews

“Ik heb altijd zin om naar de les te gaan!”

Emma, 7 jaar

……………………………………………………….
“Als volwassen traversoleerling van Remko sluit ik me hier helemaal bij aan. Remko weet altijd een uitdagend evenwicht te vinden tussen wat je kunt en nog net niet kunt, waardoor je altijd weer vaardiger en met nog meer zin aan het oefenen slaat! En nog wel op de schitterende, door Remko zelfgebouwde traverso.”

Ben, 70 jaar

…………………………………………………………

Ik vind het superleuk. Ik vind het heel leuk om liedjes te leren die ik nog niet ken. De leraar vind ik heel aardig en hij legt alles heel goed uit!

Benthe 8 jaar

Leraar straalt veel rust en vertrouwen uit en weet het enthousiasme van onze dochter nog verder aan te wakkeren. Elke dag staat ze uit zichzelf te oefenen met veel plezier. Erg tevreden!

Martijn (vader Benthe)

………………………………………………………………

Ik vind het hele leuke lessen. Remko legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je het begrijpt. Ik ga er altijd graag heen.

Marije, 12 jaar
Remko zorgt voor een leuke enthousiaste sfeer in de lessen; dit brengt hij over op Marije. Er zit veel vaart in de les en hij geeft duidelijke aanwijzingen op een speelse manier. Regelmatig speelt hij een stukje mee en dan klinkt het extra mooi. Eerlijk gezegd vind ik hem best streng, maar Marije vind dat helemaal niet! Ze gaat graag naar de les en naar het ensemble Fluitenkruid waar ze in speelt. En als Marije een keer niet kan, is er altijd een mogelijkheid de les op een ander moment in te halen.

moeder van Marije

……………………………………………………………….

Remko van der Vegt is een inspirerend docent en dirigent. Hij geeft goede uitleg over de techniek van het spelen, maar ook over het karakter van de muziekstukken. Daardoor zorgt hij ervoor dat het steeds leuker wordt om muziek te maken, sámen te spelen en naar elkaar te luisteren. En dat alles in een ontspannen sfeer. Ensemble Oostenwind is daar een goed voorbeeld van.

Kees

…………………………………………………………………….

“Inez (14 jaar) gaat elke week met veel plezier richting Rozet voor de dwarsfluitles van Remko van der Vegt. Remko is altijd enthousiast en weet zijn liefde voor muziek heel goed over te brengen. Inez speelt nu ook regelmatig samen met twee leeftijdgenootjes, want samen muziek maken is natuurlijk nog veel leuker dan alleen!” gaat elke week met veel plezier richting Rozet voor de dwarsfluitles van Remko van der Vegt. Remko is altijd enthousiast en weet zijn liefde voor muziek heel goed over te brengen. Inez speelt nu ook regelmatig samen met twee leeftijdgenootjes, want samen muziek maken is natuurlijk nog veel leuker dan alleen!”

Moeder van Inez

………………………………………………………………………..

Al jaren volg ik de lessen van mijn (fluit)leraar en leer ik nog steeds bij, ondanks mijn leeftijd. Ik krijg het instrument steeds beter onder de knie. Ik word steeds gestimuleerd om – voor mij onbekende – stukken in te studeren en te waarderen. Door zijn geduld, inlevingsvermogen en niet-dwingende methode van lesgeven haalt hij mijn leergierigste kant naar boven.

Liline

……………………………………………………………………………..

Ik ga elke week met ontzettend veel plezier naar de repetitie van het fluitensemble Oostenwind. Mooie muziek maken en altijd gezellig!

Arjanne

…………………………………………………………………………..

Remko geeft fijn les en ik heb veel geleerd. Niet te serieus en ook niet te gezellig. Hij is ook een fijne docent.
Lotte

Remko zoekt muziek bij de persoon zodat het oefenen leuk blijft. Is het even druk in het puberbrein, dan houdt hij daar rekening mee. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

De ouders van Lotte